Мултикоригиращ ателокрем

  • За всякакъв тип кожа.
  • Скрива несъвършенствата на кожата.
  • Редуцира признаците на умора.
  • Ефективно регенерира кожата.
  • Овлажнява, успокоява, противоостаряващо действие.
  • 50мл.


25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
117 лева

Първият на европейския пазар комплексен коригиращо-възстановяващ крем, който свързва предимствата на кремовете от типа BB, CC и DD. Посветен на жените в много широк възрастов диапазон – ще задоволи тези, които очакват подобряване състоянието на кожата и нейното подмладяване, както и тези, които искат да скрият несъвършенствата и промяната на цвета.

Мултикоригиращият ателокрем докосва най-новите биотехнологии, за да се свърже прекрасно с култовите азиатски кремове тип „blemish – balm”. По видим начин веднага поправя кондицията на кожата. Съдържащите се пигменти правят необикновено елегантен, лек и натурален макияж, туширайки всичко, което искаме да скрием...

Ателокремът идеално се вписва в търсения от жените многофункционален крем и в съвременните тенденции за дискретен, минималистичен макияж. Действие: разкрасява (скрива несъвършенствата на кожата), изсветлява (редуцира признаците на умора), регенерира, овлажнява, успокоява, антиоксидативно, антиалергично, противоостаряващо, увеличава еластичността.

Кремът се произвежда в две колористични версии на кожата – светла и мургава.

Активни съставки: 

Глициризинова киселина, Хиалуронова киселина, Ателоколаген, Тропоколаген, Про-колаген-1, Сапонини на жен-шен, Полифеноли на акай бери, Тетрахидропиперин, D-panthenol.


Количка  

(празна)