Паста за зъби с колаген

Collagen toothpaste

 

  • Създадена от естествени съставки.
  • Почиства много добре, видимо изсветлява емайла.  
  • Действа противовъзпалително.
  • Със силно регенериращо действие върху венците.
  • 100 мл.

 

Купи с 40 % Отстъпка. Като се регистрираш в новия Мрежов маркетинг на Colway

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
24 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway

Създадена от естествени съставки, които перфектно поддържат устната хигиена на цялото семейство. Комплекс от активни вещества, обогатен с колаген със силно регенериращо действие върху венците, създаден да осигури прекрасна и здрава усмивка.

Благодарение на естествения силиций пастата почиства много добре, видимо изсветлява емайла и осигурява на зъбите чудесен блясък. Екстрактите от лайка и алое действат успокояващо. Eкстрактът от зелен чай помага за поддържането на правилното ниво на рH в устната кухина, като възпрепятства развитието на бактериите, отговорни за възникването на кариеси. Нано среброто убива бактериите и действа противовъзпалително. Червените водорасли Corrallina Officinalis Extract укрепват стените на кръвоносните съдове на венците. Те съдържат и изключително голямо количество естествен калций, който е основен строителен материал за зъбите.

 

Активни съставки:

Koлаген - извлечен от рибени кожи чрез метод, патентован в Полша. Силно регенерира венците, подпомага възстановяването им. Препоръчва се за профилактика на пародонтоза и пародонтални заболявания.

Червените водорасли Corrallina Officinalis Extract - имат изключително високо съдържание на естествен калций, укрепват стените на кръвоносните съдове на венците и увеличават устойчивостта им към външни фактори. Съдържат протеини, минерални съставки и следните аминокиселини: аланин, аспаргин, глицин и лизин.

Eкстракт от лайка - съдържа етерично масло, съдържащо хамазулен и а-бизаболол: вещества, които действат противовъзпалително, антибактериално и противогъбично, както и флавоноиди, кумарини, слузни вещества и полизахариди, действащи антисептично и успокояващо.

Eкстрактът от зелен чай - помага за поддържането на правилното ниво на pH в устната кухина и по този начин възпира развитието на бактериите, отговорни за възникването на кариеси и вредното им действие върху зъбите. Облекчава проявите на пародонтоза благодарение на катехините (антиоксидантите), които елиминират бактериите, отговорни за възпаленията в устната кухина.

Нано сребро Axonite -  има антибактериално, противовъзпалително и успокояващо действие. Антибактериалните свойства на нано среброто водят до значително понижаване на метаболитната активност и броя на бактериите, създаващи колонии и изработването на млечна киселина в бактериалния микрофилм, който е отговорен за възникването на кариеси и пародонтални заболявания. Естествен консервант.

Екстракт от алое - действа хидратиращо, успокояващо, редуцира зъбния камък. Препоръчва се за профилактика при възпаления на венците. Aлоето притежава омекотяващи, регенериращи, антибактериални и противогъбични свойства. Помага при зарастването на рани и лечението на възпаления.

Силиций -  хидратирания силициев диоксид чисти и полира зъбите, помага за отстраняването на зъбната плака; подобрява консистенцията на пастата, като улеснява нейното разнасяне.

Количка  

(празна)