Златен комплект Атело

  • Ателоколаген.
  • Ателокрем МС2.
  • Лосион за демакияж.
  • Ателовода.
  • Подарък несесер.


25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
327 лева

Комплект от четири препоръчвани продукта от козметичната линия на Colway с допълнение несесер.

 

С комплекта спестявате 33лв. и получавате подарък несесер

 

Ателоколаген Colway

Ателоколаген е поредният козметичен anti-age препарат от семейството на трансдермалните колагенови гелове и истински шедьовър на биотехнологията на белтъчените. В тази уникална композиция са комбинирани три вида дребномолекулни колагени. Първият е изолирани молекули от рибени кожи, които запазват стоежа на тройната спирала ( тропоколаген ). Вторият е ателоколаген, също триспирален, който има идеална биологична чистота, благодарение на което се използва за инжектиране. Третият е проколаген или пептидни вериги, които едва в процеса на колагеногенезата създават клагенови спирали.

Моделът на тройната колагенова спирала, потопена в хидрогел, е допълнен с еластин и не-йоново злато, което в синергия с колагеновите пептиди действа на принципа на йонната помпа – ускорява миграцията на активните съставки, както и обема на микроелементи, стимулира очистването на организма по кожен път. Предотвратява пигментацията, действа успокояващо, антибактерийно и биостимулиращо.

Ателоколагенът Colway дължи своята кадифена мекота на серицина (наречен течна коприна), своята миризма – на естествения розов аромат, а прекрасната си абсорбация – на прилагането за първи път в козметологията на толкова малки белтъчни агрегати. Всички колагенови гелове предлагани от Colway са природни, трансдермални и биологично активни белтъчини. Това са уникални в световен мащаб anti-age продукти с призната ефективност и многогодишно реноме, които за разлика от хилядите кремове на световния пазар не воюват с резултатите, а атакуват причините. А главната причина за възникване на бръчките е дефицитът на колаген.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Предназначени за всеки тип кожа. Препоръчват се като грижа за лицето, шията и деколтето.

 

 

Предупреждение:

Да се съхранява на сухо място при стайна температура далеч от слънчевите лъчи. Съдържа естествени белтъчини от рибен произход.

Не съдържа парабени, силикони и емулгатори.

Количка  

(празна)