Коламин - Хранителна добавка

  • Мултиминерална хранителна добавка
  • Морски комплекс от най-добре усвояемите форми на калция.
  • Биоактивен магнезий и 72 други необходими на организма елементи.
  • 100 капсули.

 

25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
79 лева

КОЛАМИН - Хранителна добавка

 

Организмът на човека не произвежда нито един минерал!

 

С известна трудност, но все пак, се опитва да създаде от храната аминокиселини, необходими за процеса на колагеногенезата. Научи се да произвежда и витамин D. Не може обаче така, както другите бозайници, да създава в черния си дроб витамин С. И не произвежда нито един макро- или микроелемент. Хроничната липса в организма дори на един елемент обикновено води до болести, включително най-тежките.

 

Коламин е мултиминерална хранителна добавка от два изключителни геологични източника. Основната съставка на Коламина са калциеви алги от семейство Lithothamnion – добиван от дъното на Северно море уникален морски комплекс от най-добре усвояемите форми на калция – aragonite и vateritе, а също и на биоактивен магнезий и 72 други необходими на организма елементи.

 

Вторият компонент на Коламина са концентрирани, колоидни минерални елементи добивани от единственото такова място в света – щата Юта. Находището е започнало да се образува преди 100 милиона години от няколкостотин вида растения на жизнена почва, какво не се среща вече днес. От тях са възникнали 70 биоорганични минерала между които калций, фосфор, калий, натрий, магнезий, сяра, йод, селен, мед, цинк, молибден, берил, хром, манган, желязо, ванадий и много други, които комплексно реминализират организма.

Количка  

(празна)