Ателокрем МС2

 • Енергиен удар за кожата
 • Защита срещу кожната твърдост
 • Подобрява кожната еластичност
 • Пробужда клетъчния метаболизъм
 • Подобрява блясъка на кожата
 • Съюзник срещу борбата със състаряването на кожата.
 • 50 мл.


25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
117 лева

Ателокрем MC2

 Течна кристална база, обогатена с биомиметични активни вещества и колаген в трите му форми: ателоколаген, тропоколаген и проколаген.

 

Това е първият крем в света, който комбинира три открития в един продукт: биомиметиката, течната кристална система и ателоколагена.

 

Изключително леката и гладка базова структура на крема е прерфектно съвместима с физиологията на кожата, а биомиметичните активни вещества, благодарение на течната кристална комбинация от емулсиращи и успокояващи компоненти, работят много по-ефикасно, отколкото в обикновените кремове. Следователно, биомиметичните активни вещества и трите вида колаген, заедно с част енергия се отделят постепенно в контролирани количества и за интензивно време, което минимизира ефекта от неконтролирана стимулация на фибробластите и противодейства скоростната смърт на клетките, причинена от лимита на делене на клетките (Hayflick limit).

 

Най-външният слой на епидермиса (stratum corneum) играе ключова роля в защитата на кожната бариера, а натуралният хидратиращ фактор (NMF) е изключително важен. Биомиметичното функциониране на минералите на Ателокрема е базирано на ,,lamellar promotor" action , което определено подобрява хидратиращите характеристики, защото слоестите структури приличат на липидите, съществуващи в кожата. Ателоколагена елиминира бръчките, подхранва и хидратира дълбоко в слоевете на кожата.

 

Biorevitalisator MC2– енергията и лекотата са допълнителните ползи от използването на Ателокрема. MC2 е перфектно балансирана комбинация от ботанически екстракти сред, които женшен и акай полифеноли (боровинка), познати като антиоксиданти и тонизиращи дейности.

Тетрохидропиперина (THP), съдържащ се в Ателокрема, е стабилизирана алкалоидна производна на пиперина, извлечена от черния пипер, който заздравява пропусквателността на кожата благодарение, на което активните съставки проникват в кожата и и дават блясък и енергия. Субстанцията дава възможност за увеличаване на естествената способност да абсорбира хранителни вещества на клетъчно ниво.

Ателокрем MC2 балансира енергийната загуба, като дневно събужда и заздравяа клетъчния метаболизъм.

 

Ателокрем MC2 е:

 • Енергиен удар за кожата;
 • Защита срещу кожната твърдост;
 • Подобрява кожната еластичност;
 • Пробужда клетъчния метаболизъм;
 • Подобрява блясъка на кожата;
 • Съюзник срещу борбата със състаряването на кожата.

 
Начин на употреба: Нанася се сутринта на чиста кожа на лицето, врата, шията, като нежно се втрива. В случай на стресирана, уморена кожа може да се нанася допълнително и вечер след почистване на кожата. Перфектен за основа преди грим. Ателокрем MC2 е целодневен крем, 24 часа, с изключителна универсалност в света на козметиката. Подходящ за почти всички типоче кожа. Осигурява на потребителите от различни възрастови групи удовлетворение.  

 

Внимание: Съхранява се на сухо място, на стайна температура, далеч от директна светлина. Да се държи далеч от деца. Да не се използва в случай на алергия към някоя от съставките.

Количка  

(празна)