Total for Men - хранителна добавка

Total for Men - хранителна добавка  

 

  • Допълва дневното количество витамини и минерали.
  • Грижи се за правилното функциониране на организма.
  • Стимулира правилната работа на имунната система.
  • Опаковка: 30 бр. / сашета /

 

Купи с 25 % Отстъпка. Като се регистрираш в новия Мрежов маркетинг на Colway

 

богато съдържание на субстанцииестествена за кожата киселинност pH=5,5

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
114 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway

 

Хранителната добавка Total for Men допълва дневното количество витамини и минерали, както и вещества с растителен произход, които са необходими за правилното функциониране на организма.  

Активни субстанции:

Жен шен - използван от векове в китайската медицина, увеличава продуктивността и издръжливостта на организма, помага за поддържането на нормални сексуални функции, в това число предизвикване и подобряване на ерекцията, стимулира жизнеността и противодейства на умората. Помага в стресови ситуации, когато ни липсва енергия и положителна жизнена сила.

Сабалова палма - препоръчвана като източник на мастни киселини, които предотвратяват превръщането на тестостерона в андрогенна форма дихидростерон, предизвикващ окапване на косата. Сабаловата палма повлиява добре мъжкото здраве, поддържането на репродуктивните функции и действието на уринарния тракт. Подпомага нормалната работа на простатата, увеличава либидото и нивото на тестостерона.

Коензим Q10 - човешкият организъм може сам да произвежда коензим Q10, но до определен момент. С възрастта способността за самостоятелно производство на тази съставка намалява, а стресът допълнително забавя нейното производство. В човешкия организъм най-голяма концентрация на коензим Q10 има в органелите наречени митохондрии, които се нуждаят от най-много енергия, за да изпълняват жизнените си функции. Има го в митохондриите на: сърцето, черния дроб, бъбреците и панкреаса. Произвежданата в клетките енергия се използва за биохимичните процеси в нашия организъм.

Мака -  подпомага физическата и психическа продуктивност, поддържа оптимална издръжливост и жизненост. Благодарение на съдържанието на аргинин, ненаситени мастни киселини и цинк подсилва сексуалното влечение и улеснява ерекцията.

Ресвератрол - силен антиоксидант, подпомага нормалното действие на сърдечно-съдовата система, работата на сърдечния мускул и стабилизира кръвното налягане. Предотвратява образуването на тромби в кръвоносните съдове. Действа противовъзпалително и предотвратява атеросклерозата. Използва се и при превенцията на рака. Влияе добре на мозъчната тъкан, като я предпазва от намаляване на притока на кръв и реперфузионно увреждане. Действа на кожата антиоксидантно и антивирусно, напр. помага в борбата с вируса на херпеса.

Цинк - помага за поддържането на нормален киселинно-алкален баланс и нормален въглехидратен метаболизъм. Участва в синтеза на ДНК, подпомага действието на имунната система, помага за запазване на здрави коса и нокти. Допринася за регулирането на тестостерона в кръвта, влияе за нормална плодовитост и репродуктивни функции. Предпазва клетките от оксидантен стрес, помага за запазване на здрави кости и нормално зрение.

Селен - помага за нормалното действие на щитовидната жлеза и имунната система. Предпазва клетките от оксидантен стрес и поддържа косата и ноктите.

Йод - подпомага работата на нервната система и щитовидната жлеза. Подпомага поддържането на нормални когнитивни функции, поддържа кожата здрава.

Магнезий - необходим за поддържане на електролитното равновесие и здрави кости, подпомага правилната работа на мускулите, нервната система, процеса на белтъчен синтез.

Фолиева киселина - помага за нормалното производство на кръв, метаболизма на хомоцистеин, поддържане на нормални психически функции.

Биотин - грижи се за здрава коса и кожа, подпомага правилната работа на нервната система и поддържа нормално състоянието на лигавиците.

Мед - участва в преноса на желязо в организма, помага за нормалното състояние на съединителната тъкан, работата на имунната система, пигментацията на косата и кожата. Предпазва клетките от оксидантен стрес.

Манган - микроелемент, помага за образуване на съединителна тъкан и здрави кости.

Витамин D - е необходим в процеса на усвояване, използване на калций и фосфор и поддържане на нормалните им нива в кръвта. Помага за нормалната работа на мускулите и имунната система.

Витамин Е -  предпазва клетките от оксидантен стрес.

Витамин А - помага за правилната работа на имунната система и нормалното състояние на лигавиците. Допринася за запазване на здрава кожа.

Витамин В12 - подпомага правилната работа на имунната и нервната системи. Участва в производството на червени кръвни телца, поддържа нормално състоянието на лигавиците. Спомага нормалните психологически функции.

Витамин В1 - допринася за поддържане на нормални психологически функции, подпомага работата на нервната система и сърцето.

Хром - поддържа нормални нива на кръвната захар.

Желязо - участва в производството на червени кръвни телца и хемоглобин. Помага за поддържане на нормални когнитивни функции.

Витамин В6 - участва в синтеза на цистеин и червени кръвни телца. Подпомага работата на имунната и нервната системи.

Витамин В2 - помага за поддържане на нормалното състояние на червените кръвни телца, за здрава кожа. Подпомага поддържането на нормално зрение, предпазва клетките от оксидантен стрес.

Калий - помага за поддържане на нормално кръвно налягане, подпомага работата на нервната система и мускулите.

 

Начин на използване: 1 саше от хранителната добавка Total for Men заедно с храната или като разтвор в чаша вода или портокалов сок.

Количка  

(празна)