Аксанта - Хранителна добавка

  • Астаксантин - най-мощният познат досега антиоксидант
  • Помага за храносмилането
  • Имунната система
  • Дейността на дихателните пътища и почистването на черния дроб
  • Циркулацията на кръвта.

 

25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
67 лева

Аксанта е хранителна добавка съдържа Астаксантин (най-мощният познат досега антиоксидант) – специален, натурален каротеноид, който се съдържа в растенията и животните и се счита за здравословна храна без изключения. Пигментът на астаксантина придава цвета на сьомгата и множество ракообразни, консумирани като морска храна, както и на водораслите и алгиите.  

 

Свойства: Астаксантина е вещество, което е желано от потребители на диетични добавки. Аксанта съдържа също 95% Пиперин, който е екстракт от черен пипер, помагащ за храносмилането, имунната система, дейността на дихателните пътища и почистването на черния дроб, цялата повърхност на нашата кожа, както и половите органи и циркулацията на кръвта. Има репродуктивна функция за възпроиизведителната система при жените и обновява нервната система. Композицията на Аксанта съдържа и пълен комплект от Витамини В, препоръчани за хора, които могат да усетят техния дефицит.

 

Активни съставки: Астаксантин, Пиперин(екстракт от чер пипер), Витамини В1, В2, В6, В12, Ниацин, Пантотенова киселина, Фолиева киселина, Биотин, Соево масло

 

Начин на употреба: 2 капсули дневно след хранене.   

Количество: 60 капсули по 700 mg.

Количка  

(празна)