Витамин C-оlway с колаген

Vitamin C-olway with collagen  

 

 • Спомага за създаването на колаген.
 • Стимулира колагеногенезата.
 • За поддържане на правилен енергиен метаболизъм.
 • За правилно функциониране на нервната система.
 • Опаковка: 30бр. сашета

 

Купи с 25 % Отстъпка. Като се регистрираш в новия Мрежов маркетинг на Colway

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
90 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway


Vitamin C-olway with collagen

Витамин С е най-важният от витамините, доставяни чрез храната ни. Той играе много важна роля в процеса на създаване на колаген – белтъкът на младостта и главният компонент на съединителната тъкан. Човекът е сред бозайниците, чийто черен дроб не го продуцира. Непригодните условия на живот в днешния свят водят до повишена нужда от витамин С в човешкия организъм.

 

Създавайки хранителната добавка, ние търсихме само сред съдържащите я растения с най-биодостъпна за организма форма. Кълнящата елда и горчивият портокал не достигат рекордните нива на процентното съдържане на витамин С по отношение на масата на суровината, но се характеризират с най-високата биодостъпност. Биоорганичния витамин С, който се съдържа в натуралните биофлавоноидните комплекси се абсорбира по същия начин като тази от храната, тъй като те имат същия произход.

 

Витамин C-olway с колаген е безкомпромисен продукт. Той съдържа чист колаген в биологически активна форма и два растителни екстракта, както и минимално количество синефрин и ксантанова гума с натурален проиход. Отказахме се от от добавянето на захар, която заменихме с ксилитол, както и от добавяне на минерални аскорбати, или други форми на витамин С, а също така и биофлавоноидни комплекси, понеже подобни съединения не съществуват в естествен вид в природата. Зелената елда и цитрусите съдържат достатъчно много флавоноиди в натуралните съединения с витамин С. Нашата хранителна добавка доставя на организма витамин С с натурален произход, който спомага за:

 

 • правилното функциониране на имунната система;
 • създаването на колаген, като стимулира колагеногенезата, за да осигури правилното функциониране на капилярите, кожата, венците и зъбите, костите и хрущялите;
 • поддържането на правилен енергиен метаболизъм;
 • правилното функциониране на нервната система;
 • поддържането на нормалните психологически функции;
 •  защитата на клетките от оксидантен стрес;
 • намаляването на чувството на отпадналост и умора.

 

Предаваме във Вашите ръце най-добрия в момента, според много авторитети, витамин С в Европа, обогатен с колаген с най-висока анаболичност. Използването на колаген с високата абсорбация спомага за поддържането на правилната структура и еластичност на кожата и правилното състояние на ставите.


АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ:

 
 

 • Шипка Rosa canina В плодовете на шипката можем да открием над 130 органични съединения. Съдържанието на витамин С в тях е 10 пъти по-голямо отколкото в плодовете на касиса и 100 пъти по-голямо отколкото в ябълките. Видовете шипка Rosa canina, селектирани в Полша, са рекордьори по съдържание на напълно биодостъпен витамин С, получаван от природата. Те са много богати и на каротеноиди (в т.ч. бета каротин, ликопен, ксантофил), флавоноиди (астрагалин, изокверцетин и тилирозид) и проантоцианидини. Съдържат витамини В1, В2, В3, (РР), А, Е и К. Плодовете на шипката са източник и на минерали, макроелементи - фосфор, калий, калций, магнезий, и на микроелементи - желязо, мед, манган и цинк.  Съдържащите се в шипките полифеноли действат антиоксидантно чрез непосредствени реакции със свободните радикали и чрез забавяне или ускоряване действието на ензимите. Изследванията показват, че в присъствието на полифеноли физиологичното действие на аскорбиновата киселина може да нарасне от 50 до 400%. В сравнение със синтезирания, естественият витамин С се усвоява по-добре от човешкия организъм и е 3 до 5 пъти по-активен. За сравнение: нашият организъм използва само 30-40% от синтетичната форма на кристалната аскорбинова киселина Н6С8О6 (или Е300). Естественият витамин С се усвоява по-добре от храносмилателната система и действа по-ефективно, защото по-бързо постига и задържа необходимата концентрация в организма. В природата той винаги се среща заедно с флаваноиди, фенолни киселини и каротеноиди, които го стабилизират и осигуряват синергичен ефект.

 

 • Колагенът, който се намира в нашата хранителна добавка се характеризира с най-високата биологическа активност и абсорбация на съставящите го аминокиселини. Добиван е по патентно защитен метод. Нуждата от допълнителен прием на колаген се появява около 26-годишна възраст. Редовното доставяне на колагена забавя процеса на стареене на тъканите, който създава много лоши симптоми: косата става чуплива и без блясък, кожата губи еластичност и плътност, появяват се болки в ставите и в гръбначния стълб.

 

 

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ:

 

Едно саше дневно в час, максимално отдалечен  от момента на консумация на плодове, зеленчуци или други източници на естествен витамин С. Препоръчва се и разделяне на съдържанието на 2-3 по-малки дози през деня. Препаратът  се разтваря в чаша портокалов сок или в чаша вода.

 

СЪХРАНЕНИЕ:

Да се съхранява при стайна температура, на сухо, недостъпно за малки деца място. Пазете от пряка слънчева светлина.

Минималният срокна годност и партидния номер може да намерите на опаковката.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Алергия към някоя от съставките в препарата, особено към рибен белтък

 

Количка  

(празна)