AntiAge - Body sculpting and firming serum - Моделиращ серум

AntiAge - Body sculpting and firming serum

 

 • Моделиращ серум за тяло
 • Лесна стъпка към мечтаната фигура.
 • Прави кожата по-еластична
 • Активира изгарянето на мазнини
 • 200 мл.

 

Купи с 25 % Отстъпка. Като се регистрираш в новия Мрежов маркетинг на Colway

 

богато съдържание на субстанцииестествена за кожата киселинност pH=5,5

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
84 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway


AntiAge - Body sculpting and firming serum - Моделиращ серум


 • Създадохме синергично действащ комплекс от активни вещества за ефективно стягане на тялото. Колагенът, маслото от сладки бадеми, маслото ший правят кожата по-еластична. Екстрактът от водорасли активира изгарянето на мазнини. Гинко Билоба стимулира кръвообращението, влияейки върху процеса на липолизата. Компонентите на серума забавяват създаването на мастни клетки (Adipogenesis) и натрупването на мазнини в клетките (Lipogenesis). Отслабващият серум е лесна стъпка към мечтаната фигура.


Приложение: Нанесете серума върху зоните, които се нуждаят от стягане. За по-добри резултати използвайте серума 2 пъти дневно.


АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ:

 

 • Колаген извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират повишената активност на фибробластите. Това е натурална, хипоалергичена, anti-age козметика. Забавява процеса на стареене на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.

 • Супероксид дисмутаза (СОД) е иновативен козметичен компонент, ензим от първата отбранителна линия на нашия организъм и един от най-силните антиоксиданти, съществуващи в природа. Защитава организма от оксидативен стрес и преждевременно стареене на тъканите. По естественен начин намалява ефекта на времето и забавя появата на бръчки.

 • Коластра „специалист в регенерацията“, съдържа кондензирана доза от растежни и имунни фактори, цитокини, EGF – фактор на епидермалния растеж, действаща стимулиращо и подобряващо на епидермиса. Влияе върху синтеза на колаген и регенерирането на кожата.
 

 • Масло ший регенерира, елиминира неравния тен и раздразненията. Хидратира и възстановява епидермиса. Провитамин А (ретинол) задържа процеса на стареене, стимулира производството на колаген, регенерира кожата. Съдържа линолова киселина, която реструктурира кожата и неутрализира действието на свободните радикали.

 
 • Ginkgo biloba благодарение на съдържанието на флавониди, предпазва липидите на междуклетъчния цимент и съдържащия се в кожата витамин С от окисляване. Подобрява микроциркулация в кожата и състоянието на кръвносните съдове.ичките видове колаген в кожата. Прави я по-гладка, по-мека, редуцира бръчките.
 

Количка  

(празна)