AntiAge - Rejuvenating face cream - подмладяващ крем за лице

AntiAge - Rejuvenating face cream - подмладяващ крем за лице

 

 • Препоръчва се за лицето и шията.
 • Многофункционална формула за борба със стареенето на кожата
 • Придава на кожата естествен блясък
 • Крем с UV-филтри
 • 50 мл.

 

Купи с 25 % Отстъпка. Като се регистрираш в новия Мрежов маркетинг на Colway

 

богато съдържание на субстанцииестествена за кожата киселинност pH=5,5

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
140 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway


AntiAge - Rejuvenating face cream - подмладяващ крем за лице


 • Представяме ви крем с многофункционална формула за борба със стареенето на кожата. Колагенът подобрява еластичността, а матрикините стимулират фибробластите. Супероксидната дисмутаза (СОД) е елитарен козметичен компонент, които осигурява пълна антиоксиданта защита на кожата. Пептидът Thymosin Beta 4 в активна форма е използван за първи път в серийно производство на козметика. Има уникалната способност да стимулира извънредното делене на клетките. Ретинолът въздейства на по-дълбоките слоеве на кожата като увеличава продизводството на колаген и еластин. Витамин С изсветлява и подобрява колорита на кожата. Този ефект постигнахме като обогатихме крема с микропигменти, които придават на кожата естествен блясък. Хиалуроновата киселина свързва колагеновите влакна, както и водните молекули, гарантира стегната и подхранена кожа. Растителни екстракти от нони, метличина и алое успокояват, освежават и подпомагат хидратацията. Снабдихме също нашия крем с UV-филтри, които предпазват кожата от най-съществения фактор за нейното остаряване – слънцето.


Приложение: Нанесете върху почистената кожа на лицето и шията с деликатно потупване до пълното абсорбиране на крема.


АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ:

 

 

 • Колаген извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша, е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Това е натурална, хипоалергична, anti-age козметика. Бори се с причинителя на бръчки – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.

 • Супероксидна дисмутаза (СОД) е иновативен козметичен компонент, ензим от първата отбранителна линия на нашия организъм и един от най-силните антиоксиданти, съществуващи в природа. Защитава организма от оксидативен стрес и преждевременно стареене на тъканите. По естествен начин намалява ефекта на времето и забавя появата на бръчки.

 • Стволови клетки на Citrus aurantium отговаря за естественото динамично обновяване на епидермиса. Чрез полифенолите ограничава негативното действие на свободните радикали и щетите в ДНК. Укрепва защитния хидролипиден слой, подобрява навлажняването на кожата. Неговото голямо предимство е механизмът на действие, основаващ се на активирането на клетките за самообновление и възстановяване. Така организмът се обновява сам, а не с помощта на изкуствени субстанции.

 • Matrixyl 3000 това са матрикини, които стимулират синтеза на колаген, еластин и други структурни белтъци на кожата. Регенерират разрушените или повредени влакна на тъканите. Увеличават еластичността и стегнатостта, подобряват контура на лицето, редуцират бръчките.

 • RonaFlair® Flawless това е „съвършенство на кожата на най-високо равнище“, светкавичен пълнител на бръчките, който придава на кожата оптично изглаждане, лъчезарна и младежка визия.

 • Масло от бадеми грижи се за стегността и еластичността, забавя стареенето на кожата, подобрява клетъчното й обновяване и кръвообръщение.

 • Витамин Е силен антиоксидант, спира процеса на стареене на кожата, регенерира липидните слоеве на епидермиса и увеличава защитата против външни фактори.

 • Екстракт от синя метличина богат на флавониди и фенолови киселини, действа антиоксидантно. Има противовъзпълнителни и бактерицидни способности, успокоява раздразнената кожа. Омекотява и хидратира, изравнява тена. Свива и укрепва стените на кръвоносните съдове, подходящ за кожи склонни към зачервяване.

Количка  

(празна)