Hydro - Enzymatic face exfoliator - ензимен пилинг

Hydro - Enzymatic face exfoliator - ензимен пилинг

 

  • Препоръчва се за лице.
  • Омекотява, придава блясък и освежава цвета на кожата
  • Подпомага реструктурирането на кожата
  • Ексфолиращите частици почистват кожата ензимно и механично

 

Купи с 25 % Отстъпка. Като се регистрираш в новия Мрежов маркетинг на Colway

 

богато съдържание на субстанцииестествена за кожата киселинност pH=5,5

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
52 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway


Hydro - Enzymatic face exfoliator - ензимен пилинг


  • Кожата изглежда млада и здрава, ако редовно премахваме мъртвите клетки от епидермиса. При използване на ексфолиращия пилинг, кожата по-добре абсорбира активните съставки, използвани в козметиката. Ензимният пилинг, обогатен с колаген, омекотява, придава блясък и освежава цвета на кожата. Екстрактът от червени макроводорасли Kappaphycus alvarezii и богатата на минерали морска вода овлажняват кожата. Уникалната пробиотична композиция подпомага реструктурирането на кожата като възвръща нейните естествени защитни функции. Кератолитичният ензим и ексфолиращите частици почистват кожата по два начина: ензимно и механично. Още след първото прилагане кожата става мека, искряща, овлажнена и нежно стегната.


Приложение: Нанесете върху почистената кожа на лицето и шията. Оставете за минимум 5 минути. За постигане на оптимални резултати, нежно масажирайте кожата. Изплакнете обилно с вода.


АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ:

 

  • Колаген извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират фибробластите. Това е натурална, хипоалергичена, anti-age козметика. Бори се с причинителя на бръчки – недостига на колаген. Забавя остаряването на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.

  • Keratoline ензимен ексфолиант, базиран върху протеаза, получена в резултат на ферментация, премахва мъртвите кожни клетки от епидермиса, придава блясък, омекотява и осигурява равномерен тен.
 
  • Червени макроалги Kappaphycus alvarezii (Sea Moist Complex®) комбинация от макроводорасли, морска вода и глицерин с уникални силно овлажняващи способности. Регулират нивото на хидратация и хомеостаза на кожата.
 
  • Ксилитол и лактитол регенерират и поддържат равновесието на екосистемата на кожата, поддържайки увеличаването на ползотворни бактерии и унищожавайки патогените. Съчетанието на тези агенти помага за елиминирането на проблеми при дестабилизиране на микробиологичното равновесие.

 

Количка  

(празна)