ColamiD - натурален комплекс

  • Продуктът е напълно натурален и еднороден
  • Kонтролира телесната маса.
  • Съдържа калций и фосфор
  • Препоръчителен и за деца
  • 60 капсули
  • 1 капсула 620 mg

 

Купи с 25 % Отстъпка. Като се регистрираш в новия Мрежов маркетинг на Colway

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
82 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway


КОЛАМИД / COLAMID /

Натурален аминокиселинен-минерален-витаминен комплекс

  • Идеята на този продукт живееше в Colway от 8 години. Тогава руски лекари, които ни учеха за колагена, ни разказаха за най-старата в историята на човечеството хранителна добавка. От Аляска до норвежките фиорди от незапомнени времена хората не изхвърляли костите на изядените риби. Те ги смилали и дибавяли в своята храна. В Сибир това правят до ден-днешен.

  • Човек така се дохранвал с минерали микро- и макроелементи, аминокиселини и витамини. Така се справяли ескимосите, евенките, чукчите, викингите, които прекарвали месеци на военни походи и непознати места, където храната била несигурна и много бедна. Така преживявали и невъобразимо трудните условия и каторжниците, затворниците и лагеристите.

  • Днес канадски и руски изследвания потвърждават ефикасността на тази суплементация при това на големи социални групи. Смлените кости на северните сладководни риби не акумулират никакви токсини и са истинска съкровищница на субстанции, които са жизнено потрбни на хората – полиаминокиселини, олиго- и полипептиди, но преди всичко 19 аминокиселини изграждащи колагена, който създава костната тъкан по друг тип, не фибробластен. Намерихме такива кости – готова, биоорганична хранителна добавка, която има най-добрите сертификати за микробиологична чистота и стандартизация на ЕС. Специалистите по хранене признаха тази композиция на природата за почти идеална.

  • Единственото което препоръчаха бе витамин D, който подпомага абсорбирането на калция и фосфора – изключително ценни минерали в рибените кости. Дефицитът на витамин D в човешкия организъм се превръща в световен проблем – половината жители на земята страдат от неговия недостик, което може да доведе до закърняване на клетките. Витамин D осигурява правилното развитие на костите, особено у децата. Подобрява имунната система и намалява риска от инфекциозни болести, тумори и диабет. Витамин D в хранителната добавка ColamiD се добива от ланолин който се съдържа в овчата вълна и в сравнение с растителната форма на витамина се обсорбира със 70 % по-добре.

Описание на препарата: Главният компонент са микронизираните рибени кости. Продуктът е напълно натурален и еднороден. Единственият компонент, който е добавен към него, е витамин D. ColamiD доставя на организма високо биодостъпни минерали, микро- и макроелементи. Съдържа калций и фосфор oт най-високо качество. Калцият подобрява съсирването на кръвта, правилното функциониране на храносмилателните ензими, има важна роляв деленето на клетките. Без калцият и фосфора е невъзможно поддържането на здрави кости и финкциите на двигателния апарат. Невъзможно е и поддържането на здрави зъби. Клацият и витамин D са определящи за нормалния растеж на костите. Тяхното участие в ColamiD го прави препоръчителен за деца. Калцият участва и в контролирането на телесната маса.

Състав: Рибени кости на прах, витамин D; 60 капсули по 620 mg. ( 37.2 g )

Приемане: Препоръчваната дневна доза е 2 капсули, приемани по време на хранене с повече вода.

Количка  

(празна)