Ултраовлажняващ колагенов балсам за тяло

  • Дълготрайно овлажнява и регенерира
  • Интензивно подхранва кожата
  • Видимо подобрява еластичността
  • Компенсира симптомите на сухота и лющене на епидермиса
  • Намалява свръхчувствителността на чувствителната кожа

300 ml.

25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
87 лева

Новаторски продукт допълващ козметичната серия Colway. Ултраовлажняващият колагенов балсам за тяло съчетава натурални съставки с най-новите постижения на High Biotechnology. Добре познатият Натурален Колаген в този случай подкрепя благотворното действие на NMF, маслото Шеа, сквалена, маслото от сладки бадеми, хиалуроновата киселина и много други активни съставки.

Сухата кожа е все по-чест дерматологичен проблем. Но не и за нас! Ние имаме превъзходно овлажняващ колагенов гел и достъп до най-новите предложения на биоинженерството! Иновативният Ултраовлажняващ колагенов балсам за тяло възстановява комфорта на сухата, и дори на много сухата кожа. Натуралните растителни екстракти възстановяват естествената липидна бариера на епидермиса, интензивно подхранват и омекотяват кожата. Тя става кадифено гладка и сияйна.

Подхранващата, лека формула на балсама овлажнява дълбоко и дълготрайно. Биотехнологичните новости от най-добрите световни складове на едро успокояват дразненията, премахват дискомфорта от стягането и лющенето на кожата, осигуряват защита от външните влияния. Кожата е забележимо по-гладка, невероятно мека, силно подхранена, обвита в приятно усещане за комфорт.


Colway ви дава необикновен продукт, който ще се грижи за цялото тяло: 

  • Дълготрайно овлажнява и регенерира 
  • Интензивно подхранва кожата
  • Видимо подобрява еластичността 
  • Компенсира симптомите на сухота и лющене на епидермиса
  • Намалява свръхчувствителността на чувствителната кожа


Балсамът съдържа следните активни съставки:

Колаген – заедно с еластинът образуват гъвкава мрежа, която придава на кожата еластичност и плътност. Тя определя в най-голяма степен овлажняването, външния вид и състоянието на кожата.Колагенът има необикновена способност да задържа водата. Извлечен от кожата на рибите и апликиран под формата на гел, е изключително ефикасен продукт. Стимулира възстановителните процеси, регенерира, хидратира и уплътнява кожата. С години задържа появата на нови бръчки.

Масло от Шеа – използвано в грижа за кожата отвекове. Отлично овлажнява и лекува кожни заболявания. Чрез изключително високото съдържание на витамини А, Е и F снабдява кожата с основните елементи, за да запази гладкостта, плътността и здравия си сияещ цвят. Съдържа естествени антиоксиданти, които забавят процеса на стареене. Възстановява плътността и еластичността на кожата. Използва се не само в случаи на сериозни кожни заболявания, но също и при ревматизъм, мускулни болки и артрит.

Сквалан - осигурява мекота и еластичност на кожата, предотвратява загубата на вода,има защитно действие срещу бактерии, гъбички и UV-радиацията. Овлажнява, укрепва естествената липидна бариера на кожата. Препоръчва се в продуктите против бръчки, за зряла кожа, която е изгубила естественото съдържание на сквален. В козметиката се използва сквалан, извлечени от най-добрия зехтин.

Количка  

(празна)