Colway Тоник

  • Препоръчван по време или след козметични манипулации и процедури с колаген.
  • Отстранява остатъците от грима и козметичните препарати.
  • Интензивно и продължително навлажнява кожата.
  • Успокоява раздразненията и връща на кожата правилното Ph.
  • Оставя чувство на свежест и комфорт.
  • 125 мл.

 

25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "


Повече детайли

On sale Натурален продукт!
29 лева

COLWAY ТОНИК


Препоръчван по време или след козметични манипулации и особено при процедури с колаген. Благодарение на своята специална формула ефикасно отстранява остатъците от грима и козметичните препарати.

Оставяйки тънък филм върху кожата, интензивно и продължително я навлажнява. Успокоява раздразненията и връща на кожата правилното Ph . Оставя чувство на свежест и комфорт. 


КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ COLWAY

Професионалната козметична серия на Colway е уникална на световния пазар по няколко причини.

Тези продукти се завръщат към изпробваната идея за суплементация, когато това е биотехнологично оправдано.

Става дума за колаген от сладководна риба, чийто организъм няма имунна система. Затова този колаген алергизира едва 1-2 промила от човешката популация, докато говеждия колаген прави това с 4-5% от хората.

Освен това рибеният колаген е трансдермален и през трите години на неговото ползване от стотици хиляди потребители в чист, биологично активен вид, показа редица благоприятни въздействия, излизащи далеч извън сферата на козметиката.

Серията Colway първа в световната козметика съчетава най-новите биохимични открития като напр. Матрикини (Matrixil) с активни витамини и провитамини (Panthenol), органични киселини (Alantoin) и ценни масла (пореч – лекарствена краставичка, и див ориз). Това са синергични смеси, което означава, че отделните съставки взаимно се подпомагат в комплексното действие.

В козметиката Colway се намират и признатите от потребителите растителни екстракти (Noni, Aloes, Gotu-Kola), соеви фитоестрогени (Soiadine) и – естествено – рибен колаген.

С компонентите на серията Colway се снабдяваме от водещите козметични фирми в света чрез бартерна размяна за суха колагенова маса.

Богатството на транспортьори, процентното съдържание на активни субстанции и технологията на производство причисляват Colway към най-висшата ексклузивна козметика в света при сравнително ниска цена спряма състава и качеството им.


Никога не забравяйте, че натуралният колаген се ползва само върху чиста и влажна кожа!

  • * Натурален Колаген ( Natural Collagen )
  • * Нони ( Morinda crtifolia ) - подхранва, витализира
  • * Алое ( Aloe Barbadensis ) - овлажнява, успокоява
  • * Смлени корали ( Lithothamnium Calcea ) - ефикасно излющва епидермиса, отблокирва порите

Количка  

(празна)