Collagen Silver - Натурален колаген

  • Колаген Silver за цялото тяло.
  • Предназначен е за всеки вид кожа.
  • Прониква дълбоко и навлажнява.

 

25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
117 лева

Натуралният колаген се произвежда в три степени на пречистване - Platinium, Silver, Graphite.

И трите разновидности имат едно и също действие, затова не е грешка ако се използват различно от препоръките. Разликата между тях е в цената, оцветяването и съвсем малко в гъстотата.


Имате ли нужда от универсален продукт за грижа, който ще осигури кожата ви както на лицето, така и на тялото със здравина, твърдост и гъвкавост?

Естествения колаген Silver е идеалното решение. Това е друг козметичен продукт от семейството колаген гелове, който ефективно ограничава процеса на стареене на кожата и винаги проверява кога нашето тяло се нуждае от регенерация. Подходящ след отстраняване на косми, ухапвания от насекоми или увреждане на кожата. Това е истинска първа помощ за успокояване на раздразнена и особено взискателна кожа. 

Изключително икономичен. Количеството от 50 мл. може да се ползва в продължение на 3-4 месеца.


Начин на приложение:


1-3 пъти дневно на добре измита със сапун и още влажна кожа деликатно се нанася тънък слой колаген и се втрива в проблемните участъци. Не трябва да се употребява след измиване на кожата с тоник или тоалетно мляко, тъй като колагенът е белтък, който в кисела среда променя структурата си.


Никога не забравяйте, че натуралният колаген се ползва само върху чиста и влажна кожа!

Количка  

(празна)