Collagen Graphite - Натурален колаген

Graphite се използва във фризьорски салони, кабинети по ноктопластика и процедури във вани:

  • За укрепване на косата и ноктите.
  • При лечение на пърхот и алопеция.
  • За възстановяване на напукани пети.
  • При мазоли на краката.
  • При синини по тялото.
  • Вани след физическо натоварване.

 

25 % Отстъпка ако станете Дистрибутор на Colway, вижте нашето " Бизнес предложение "

 

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
87 лева

Натуралният колаген се произвежда в три степени на пречистване - Platinium, Silver, Graphite.

И трите разновидности имат едно и също действие, затова не е грешка ако се използват различно от препоръките. Разликата между тях е в цената, оцветяването и съвсем малко в гъстотата.

Graphite като най-икономичен се използва във фризьорски салони, кабинети по ноктопластика и процедури във вани: за подхранване и укрепване на косата и ноктите при лечение на пърхот и алопеция за възстановяване на напукани пети при мазоли на краката и синини по тялото вани след физическо натоварване (особено полезни са перлени вани с озон, които внедряват комплексно колаген в организма) Изключително икономичен. Количеството от 50 мл. може да се ползва в продължение на 3-4 месеца.

Начин на приложение:

Косата: 1-2 мл колаген се разреждат с хладка вода в стъклен съд. Разтворът се втрива в измитата и още влажна коса и кожа на главата. След 15 минути се изплаква или се оставя така.

Ноктите: Капва се съвсем малко колаген върху почистения нокът и леко се разтрива. Заздравя кожичката около нокътя, както и самите нокти.

Ваните : 20-30 мл колаген се разтваря с хладка вода в стъклен съд и се изсипва в пълна вана. Във ваната се престоява около 15 минути. Никога не забравяйте, че натуралният колаген се ползва само върху чиста и влажна кожа!

Количка  

(празна)