- 50% Hydro - Интензивно хидратиращ дневен крем за лице !!!! Срок на годност до 06,2019

Hydro - Intensive face moisturiser

Интензивно хидратиращ дневен крем за лице

 

 • Естественото ниво на хидратация на кожата.
 • Гладка и изключително мека кожа.
 • Защитена от процеса на стареене.
 • За чувствителна кожа.
 • 50 мл.

 


!!!! Срок на годност до 06,2019

 

богато съдържание на субстанцииестествена за кожата киселинност pH=5,5

Повече детайли

On sale Натурален продукт!
94 лева

!!! Не се предлага с отстъпка в Първия мрежов маркетинг на Colway


Hydro - Intensive face moisturiser - Интензивно хидратиращ дневен крем за лице

 

Формулата от колаген, екстракт от кафяви морски водорасли и масло от жожоба подобрява хидратацията и стегнатосттана кожата. Биополимерите, кератолитичните и осмотичните съставки поддържат естественото ниво на хидратация. Концентрираното съдържание на церамиди силно реструктурира, а пробиотикът възстановява равновесието на микрофлора на кожата. Кожата ще бъде по-добре хидратирана, по-плътна, защитена от външни вредни фактори и от процеса на стареене. Нашият крем осигурява оптимално ниво на хидратация на кожата, за да стане тя гладка и изключително мека.  

 

 • Колаген извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Това е натурална, хипоалергичена, anti-age козметика. Бори се с причинителя на бръчките – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.

 

 • Червени макроалги Kappaphycus alvarezii (Sea Moist Complex®) синергична комбинация от макроводорасли, морска вода и глицерин с уникални силно овлажняващи способности. Регулират нивото на хидратация и хомеостаза на кожата.

 

 • Ксилитол и лактитол регенерират и поддържат равновесието на екосистемата на кожата, поддържайки увеличаването на ползотворни бактерии и унищожавайки патогените. Съчетанието на тези агенти помага за елиминирането на проблеми, възникнали при дестабилизиране на микробиологичното равновесие.

 

 • Кафяви водорасли / Padina Pavonica /  екстракт от водорасли, който стимулира фибробластите за увеличаване на производството на гликозаминогликани. Спомага за възстановяването на колагена, влияе върху по-доброто съединяване на клетките.

 

 • TEGO® Smooth Complex комбинацията от биополимери, кератолитични и осмотични съставки поддържа хидратацията на кожата. Осигурява й гладкост, предпазва от външни раздразнения и овлажнява роговия слой.


 • SK-influx концентрирано съдържание на различни церамиди, свободни мастни киселини и фитосфиногозин е перфектната подхранваща добавка с уникални ревитализиращи способности

 
 Начин на използване:

Нанесте нежно върху почистената кожа на лицето и шията. Ползвайте два пъти дневно.

 

Съвети:

 Прекрасен продукт за чувствителна кожа склонна към раздразнения. Успокоява кожата след козметични излющващи манипулации.

Количка  

(празна)