МОДЕЛИРАЩ АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЕРУМ

 

Антицелулитен продуктВ началото на този век целулитът се превърна в истински проблем за жените. Според някои оценки той вече засяга 95% от зрелите жени от бялата раса. Проблемът се дължи на цивилизационните промени, промените в начина на живот и хранене, в генетичните изменения.

Най-общо казано целулитът е неправилно структурирана мастна тъкан. Той възниква в следствие от увеличаването на обема на мастните клетки, които притискайки съдовете, създават смущения в лимфообръщението и кръвообръщението. Това нарушава метаболизма в тези тъкани. Около мастните клетки започват да се събират токсини, забавя се движението на органичните течности. Прекомерно разрасналите се мастни клетки притискат колагеновите и еластинови влакна, предизвикват тяхната деформация, в резултат на което съединителната тъкан се втвърдява и губи еластичността си.

Причините за тази деформация лежат в неправилната диета (преди всичко в лошата аминокиселинна обмяна), липсата на движение, генетичните фактори и излишъка на женски полови хормони - естрогени. И в крайна сметка в самата структура на женската кожа и на съединителните влакна в нея.

Напредъкът на биохимията в последното десетилетие роди добра новина: грешно е мнението, оформило се през XX век, че няма спасение срещу целулита... Colway никога не обещава чудеса, но и никога не предлага обикновени неща! Нашите продукти винаги са извънстандартни и водещи. Такъв е и нашия Антицелулитен серум.

Той е всичко най-добро, което може да предложи световната козметология днес. Той дори е нещо повече, тъй като днес на световния пазар няма препарат с толкова многопосочно действие.


Антицелулитен серумАнтицелулитният серум е балсам с мирис и цвят на капучино. Редовното му прилагане носи следните ефекти:

 • Редуциране на телесното тегло
 • Редуциране на излишната Вода и натрий 8 извънклетъчното пространство
 • Намаляване обиколката на бедрата и ханша
 • Намаляване видимостта на „портокаловата кожа" 
 • Подобряване на микроциркулацията, хидратацията, плътността и еластичността на кожата


Активни субстанции в Антицелулитния серум:

 

КОЛАГЕН - белтък на младостта, който е 40% от всичкия белтък в човешкия организъм и 70% от белтъка в кожата. Колагенът заедно с еластина създават в кожата еластична мрежа, която й придава жилавост и плътност и определя кондицията на съединителната тъкан, респективно на целия организъм.

LIPOREDUCTYL - богата композиция от изключително активни субстнации, затворени в липозоми, което улеснява преодоляването на епидермиса и достигането на най-дълбоките слоеве на кожата, където успешно неутра­лизира целулита. Днес на пазара няма друг продукт, рекламиран като антицелулитен, който да съдържа цели 7 процента Liporeductyl. Той е композиран от:

 • KOFEIN - предизвиква липолиза (разпадане на подкожните мазнини), подобрява кръвообращението, с което улеснява отстраняването на токсините.
 • ESCYN - ефикасно укрепва кръвоносните съдове. Блокира ензимите, които разграждат хиапуроновата киселина и увреждат съдовете. Снижава възпалителните процеси на съдовете и намалява кръвосъсирването, благоприятства лимфното обръщение.
 • L-KARNITIN - наричан напоследък витамин BT, подпомага обмяната на мастните киселини. Силен антиоксидант и детоксикатор. Стабилизира биологичните ципи, защитава кръвоносните съдове.
 • GLICIN-HISTIDIN-LIZIN - този троен пептид присъства в различни белтъци, засилва ефективността на останалите компоненти и води до липолиза (разпад на мазнините) безопасна за организма.
 • RUSCUS ACULEATUS (Бодлив залист или миши трън) - билка, богата на сапонини, фитостероли, флавоноиди, мастни киселини, алкалоиди и пр. Подобрява кръвообръщението и лимфообръщението, увеличава еластичността на съдовете.
 • ЙОД - ценен елемент при премахването на мастната тъкан, регулира и ускорява метаболизма, подпомага детоксикацията.
 • HEDERA HELIX (Бръшлян) - билка богата на активни субстанции. Има противовъзпалително и обезболяващо действие, осъществява силен дренаж на тъканите, стимулира лимфо и кръвообръщението. Предпазва капилярите от напукване.
 • CENTELLA ASIATICA - активира фибробластите за синтез на колаген и преструктуриране на колагеновите влакна. Въз­действа върху плътност и еластичността на кожата, усилва синтеза на хиалуронова киселина, укрепва кръвоносните съдове.
 • HYDROMANIL - компонент от дървото „тара", което вирее в сухия климат на Андите. Активната овлажняваща субстанция се освобождава постепенно. Признат за най-добрата хидратираща субстанция за кожата (извън лицето).
 • BORAGO OFFICINALIS (масло от лекарствена краставичка) - необикновено ценен (и скъп) компонент, използван само в най-добрата козметика. Особено подходящ за суха, напукана и лющеща се кожа. Успокоява и регенерира раздразнената кожа, противодейства на преждевременното й остаряване, регулира влагата в кожата.
 • ВИТАМИН Е - витаминът на младостта неутрализира свободните радикали, които увреждат структурата на кожата, с което предотвратяват преждевременното й остаряване. Пази епидермиса от изсъхване, поддържа неговата еластичност и плътност.


Приложение: Препаратът се нанася В зоните, засегнати от целулит (бедра, рамена, ханш) и енергично се втрива с кръгови масажиращи движения по посока на сърцето. Процедурата се препоръчва два пъти дневно след апликация и абсорбиране на Натуралния Колаген (Silver или Graphite).


НачалнаНачална

Количка  

(празна)