Козметична серия Colway

Козметична серия Colway с Натурален колаген

 

Състав. Професионалната козметична серия на COLWAY е уникална на световния пазар по няколко причини.

Тези продукти се завръщат към изпробваната идея за суплементация на козметиката с колаген в момент, когато това е биотехнологично оправдано. При това става дума за колаген от сладководна риба, чийто организъм няма имунна система. Затова този колаген алергизира само 1-2 промила от човешката популация, докато говеждият колаген прави това с цели 4-5%. Освен това рибеният колаген е трансдермален и през седемте години на неговото използване от стотици хиляди потребители в чист, биологично активен вид, показа редица благоприятни въздействия, излизащи далеч извън сферата на козметиката.

Серията COLWAY първа в световната козметика съчетава най-новите биохимични открития като напр. матрикини (Matrixyl) с активни витамини и провитамини (Pantenol), органични киселини (Alantoin) и ценни масла (пореч - лекарствена краставичка, и див ориз). Това са синергични смеси, което значи, 18 че отделните съставки взаимно се подпомагат в комплексното действие.

В състава на козметиката COLWAY се намират признатите от потребителите растителни екстракти (Noni, Aloes, Gotu-Kola), соеви фитоестрогени (Soiadine) и естествено рибен колаген. Присъстват и две синергични съставки, чиито имена оставяме в тайна. С компонентите на серията COLWAY се снабдяваме от водещите козметични фирми в света чрез бартерна размяна за суха колагенова маса.

Богатството на транспортьори, процентното съдържание на активни субстанции и технологията на производство причисляват продуктите на COLWAY към най-висшата козметика в света при сравнително ниска цена спрямо състава и качеството им.

От най-ценните съставки на кремовете, прилагани днес в козметологията, в нашата серия липсват церамидите, липоновата и хиалуроновата киселина, както и ретинола. Пър­вите три съставки се заместват с много по-добър ефект от нашия Натурален Колаген, признаван днес за най-добър сред овлажняващите и регенериращи препарати. Отказът от Retinol (алкохол на вит. А) е резултат от конфликта на тази активна субстанция с Натуралния Колаген, който при контакт с ретиноидите се деспирализира преди да проникне в кожата.

 

Действие и приложение.

Против сатреенеНай-важният и ефикасен продукт от серията COLWAY е Натуралният Колаген.

Другите козметични продукти са произведени предимно за подсилване действието на колагена.

Кожата се измива с чиста вода, за да поеме толкова колаген, колкото й е необходимо. Единственият в света белтъчен препарат Натуралният Колаген има способността да спре за години дегенеративните процеси в кожата, а с това и нейното набръчкване.

Колагенът винаги трябва да се нанася на почистена и още мокра кожа. Неабсорбирането на цялото нанесено количество означава, че е сложено прекалено много колаген, който кожата не може да поеме наведнъж и остатъкът ще се излющи. След десетина минути вече може да се наложи крем, който да премахне чувството за опъване на кожата, което се появява при проникването на колагена.

Кремовете от професионалната козметична серия COLWAY са сред най-качествените в света. Осигуряват на кожата всичко, което не може да им даде използването само на колаген - подхранват, омазняват и регенерират кожата.

Натуралният Колаген е продукт за всеки тип кожа и е хипоалергичен. При останалите продукти от серията такава сигурност няма. С еднакъв успех могат да ги използват както хора с млада кожа, така и със зряла кожа.


НачалнаНачална

Количка  

(празна)