Козметична серия Colway

Козметична серия Colway с Натурален колаген

 

Състав. Професионалната козметична серия на COLWAY е уникална на световния пазар по няколко причини.

Тези продукти се завръщат към изпробваната идея за суплементация на козметиката с колаген в момент, когато това е биотехнологично оправдано. При това става дума за колаген от сладководна риба, чийто организъм няма имунна система. Затова този колаген алергизира само 1-2 промила от човешката популация, докато говеждият колаген прави това с цели 4-5%. Освен това рибеният колаген е трансдермален и през седемте години на неговото използване от стотици хиляди потребители в чист, биологично активен вид, показа редица благоприятни въздействия, излизащи далеч извън сферата на козметиката.

Серията COLWAY първа в световната козметика съчетава най-новите биохимични открития като напр. матрикини (Matrixyl) с активни витамини и провитамини (Pantenol), органични киселини (Alantoin) и ценни масла (пореч - лекарствена краставичка, и див ориз). Това са синергични смеси, което значи, 18 че отделните съставки взаимно се подпомагат в комплексното действие.

В състава на козметиката COLWAY се намират признатите от потребителите растителни екстракти (Noni, Aloes, Gotu-Kola), соеви фитоестрогени (Soiadine) и естествено рибен колаген. Присъстват и две синергични съставки, чиито имена оставяме в тайна. С компонентите на серията COLWAY се снабдяваме от водещите козметични фирми в света чрез бартерна размяна за суха колагенова маса.

Богатството на транспортьори, процентното съдържание на активни субстанции и технологията на производство причисляват продуктите на COLWAY към най-висшата козметика в света при сравнително ниска цена спрямо състава и качеството им.

От най-ценните съставки на кремовете, прилагани днес в козметологията, в нашата серия липсват церамидите, липоновата и хиалуроновата киселина, както и ретинола. Пър­вите три съставки се заместват с много по-добър ефект от нашия Натурален Колаген, признаван днес за най-добър сред овлажняващите и регенериращи препарати. Отказът от Retinol (алкохол на вит. А) е резултат от конфликта на тази активна субстанция с Натуралния Колаген, който при контакт с ретиноидите се деспирализира преди да проникне в кожата.

 

Действие и приложение.

Против сатреенеНай-важният и ефикасен продукт от серията COLWAY е Натуралният Колаген.

Пилингът, Тоникът, Дневният и Нощният крем са произведени предимно за подсилване действието на колагена.

Пилинг на кожата се прави един-два пъти седмично. Измива се с вода, прилага се тоник и внимание! кожата отново се навлажнява с чиста вода, за да поеме толкова колаген, колкото й е необходимо. Единственият в света белтъчен препарат Натуралният Колаген има способността да спре за години дегенеративните процеси в кожата, а с това и нейното набръчкване.

Колагенът винаги трябва да се нанася на почистена и още мокра кожа. Неабсорбирането на цялото нанесено количество означава, че е сложено прекалено много колаген, който кожата не може да поеме наведнъж и остатъкът ще се излющи. След десетина минути вече може да се наложи крем, който да премахне чувството за опъване на кожата, което се появява при проникването на колагена.

Кремовете от професионалната козметична серия COLWAY са сред най-качествените в света. Осигуряват на кожата всичко, което не може да им даде използването само на колаген - подхранват, омазняват и регенерират кожата.

Дневният крем е отличен преди гримиране, а нощният крем може да се използва с прекрасен ефект и под очите.

Натуралният Колаген е продукт за всеки тип кожа и е хипоалергичен. При останалите продукти от серията такава сигурност няма. С еднакъв успех могат да ги използват както хора с млада кожа, така и със зряла кожа.

 

ДНЕВЕН КРЕМ

Дневен крем с Натурален колагенСпециален дневен крем е интензивно ов­лажняващо и витализиращо действие. Снема напрежението на кожата, предизвикано от колагеновия филм. Подсилва ефекта от колагена и допълва неговото въздействие. Снабдява кожата с много растителни субстанции, чието благотворно действие видимо се отразява на кожата. Подобрява нейната способност да се свързва с водата. Осигурява дълбока регенерация на кожата. Придава й необикновена жилавост и еластичност, влива в нея младежка виталност. Този продукт е прецизно композиран за апликация на кожата след употребата на биологично активен колаген.

Активни субстанции:

Матриксил (Prokolagen) - стимулира процесите на регенерация, ефикасно намалява бръчките

Колаген - дълбоко и интензивно регенерира

Алое (Aloe Barbadensis) - овлажнява и успокоява

Нони (Morinda citrifolia) - подхранва и витализира

Азиатска центела - стимулира регенерацията

Витамин Е - неутрализира свободните радикали

Оризово масло - омазнява и подхранва

 

Препоръка: Да се прилага като дневен крем в комбинация с колагеновите процедури.

Начин на употреба: След абсорбиране на колагена малко крем се нанася върху цялото лице и деликатно се потупва.

 

НОЩЕН КРЕМ

Нощен крем с колагенСпециален нощен крем с интензивно действие против бръчки. Особено препоръчван в комбинация с колагеновите процедури. Снема напрежението на кожата, предизвикано от ко- лагеновия филм. Подсилва ефекта от колагена и допълва неговото въздействие. Активира производството на съставки в кожата, благоприятстващи нейната плътност и еластичност. Ефикасно ликвидира дребните бръчки и омекотява дълбоките. Интензивно овлажнява и подхранва кожата. Ускорява процеса на възстановяване на епидермиса, благодарение на което прави кожата несравнимо по-гладка и кадифена при допир.

Активни субстанции:

Матриксил (Prokolagen) - стимулира процесите на регенерация, ефикасно намалява бръчките

Колаген - дълбоко и интензивно регенерира

Алое (Aloe Barbadensis) - овлажнява и успокоява

Нони (Morinda citrifolia) - подхранва и витализира

Мелиса (Melissa officinalis) - очиства

Препоръка: Да се прилага като нощен крем в комбинация с колагеновите процедури.

 

Начин на употреба: След абсорбиране на колагена малко крем се нанася върху цялото лице и деликатно се потупва.

 

ПИЛИНГ

Colway ПилингПилинг с деликатно излющващо действие. Ефикасно премахва мъртвия епидермис и освобождава порите, с което подготвя кожата за по-нататъшни козметични процедури. Подобрява абсорбирането на активните субстанции от козметичните препарати и увеличава ефекта на тяхното действие. Осигурявайки прекрасен масаж, ускорява кръвообращението на кожата и регенериращите процеси. Изравнява пигментацията на кожата и благотворно се отразява на нейната еластичност и гладкост.

Активни субстанции:

Смлени корали (Lithothamnium Calcea) - ефикасно излющва епидермиса, отблокирва порите

Алое (Aloe Barbadensis) - овлажнява, успокоява

Нони (Morinda citrifolia) - подхранва, витализира

Пантенол (D-Panthenol) - овлажнява, подхранва

Оризово масло - омазнява, подхранва

 

Препоръка: Да се употребява в съчетание с натуралния колаген.

Начин на употреба: Малко пилинг се разтрива на пръстите и се нанася на влажна кожа. Масажира се с кръгови движения като се натиска деликатно. След това се изплаква е вода. Лицето се третира с тоник.

 

ТОНИК

Colway ТоникДеликатен, безалкохолен тоник за лице. Препоръчван по време или след козметични манипулации и особено по време на процедури с колаген. Благодарение на своята специална формула ефикасно отстранява остатъците от грима и козметичните препарати. Оставяйки тънък филм върху кожата, интензивно и дълготрайно я навлажнява. Успокоява раздразненията и връща на кожата правилното рН. Оставя чувство за свежест и комфорт. Има приятна ароматична нотка.

Активни субстанции:

Колаген (Collagen) - активира процесите на обно­вяване, дълбко регенерира

Алое (Aloe Barbadensis) - овлажнява, успокоява

Нони (Morinda citrifolia) - подхранва, витализира

 

Препоръка: Да се прилага по време или след козметични процедури и особено в съчетание с натурален колаген.

Начин на употреба: С малко памук намокрен с тоник се избърсва лицето. Оставя се да изсъхне, а след това се налага съответен крем.


НачалнаНачална

Количка  

(празна)