НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ПРОДУКТИТЕ

НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН - това е нашият флагмански продукт. Представлява воден разтвог (хидрат) на колаген от III вид, изолиран от кожата на сладководни риби. Молекулите на колаге­на свързват (в реакции с органична киселина) водата и задържайки през цялото време конст­рукцията на тройна спирала, „прескачат" в разтвора. По такъв естествен, натурален начин е възникнала „жива" и биологично активна гелообразна субстанция, която може да бъде съхраня­вана (при стерилност и температура 5-26 градуса) повече от година. Колагеновият гел с времето: може леко да пожълтее, което е типично за белтъчините, но това не намалява неговите качест­ва. Трансдермалните свойства и биологичната активност губи 30-40 часа след като премине в течно състояние, което обикновено става при температура над 26 градуса. Срокът на годност -1 година) е определен по комерсиални причини, но на практика е значително по-дълъг.

Колагеновият гел има три степени на пигментация. Прозрачнобелият (Platinum) се добива от корема на рибата, където няма пигмент. Сивоперленият (Silver) - от страничните части, а тъмносивият (Graphite) - от гърба на рибата. „Най-чистият" колаген се разпада на по-дребни би­охимични продукти, което го прави по-ефикасен в абсорбирането през епидермиса. Затова е пре­поръчван за най-деликатната кожа, макар че по аминокиселини не се различава от пигментира­ните гелове. Така че няма особена разлика между Silver и Graphite с най-чистия гел - Platinum.

Натуралният Колаген е козметичният препарат на 21 век. За разлика от хилядите anti-age препарати той атакува истинската и главна причина за стареене на кожата вместо само да оме­котява резултатите. Второ - наистина е натурален продукт не само по име. Достатъчно е да прочетете състава (INCI) на най-добрите и най-скъпи кремове, еликсири, серуми и препарати в света... Обикновено ще намерите поне една четвърт от Менделеевата таблица - консерванти, подобрители, синтетични протеини, синтетични витамини, хормони, агресивни транспортьори... А сред тях нерядко и алергени, субстанции подозирани в канцерогенност, дори токсини. Съста­вът на Натуралния Колаген буди завист у много специалисти със своята „краткост": вода и био­логично активен белтък - колаген. Плюс „сестринския" белтък еластин и сиволични количества млечна киселина (има я и в мускулите и кожата), мастна киселина, свързана с прост алкохол - caprylyl glycol). Последният компонент е заместник на консервантите. Четири-пет субстанции и точка. Никакви парабени, оцветители, аромати. Никаква химия.

Именно към такива продукти ще еволюира световната козметология. Това ще отнеме десе­тилетия. А ние имаме такъв продукт СЕГА. Нито един световен козметичен концерн досега не успя да повтори хидратирането на белтъка, което запазва структурата на тройната спирала в стъклено шишенце няколко мига в лабораторията, а много месеци в дома на клиентката.

Натуралният Колаген не е нито панацея, нито чудо, което ще премахне дълбоката старчес­ка бръчка. Систематичната, два пъти на ден, апликация върху мокра (!) кожа ликвидира след около три месеца т.н. сухи бръчки, възникнали от дефицита на вода в кожата, и видимо разгражда пресните мимически и старчески бръчки. И най-важното: стимулирайки фибробластите. Натуралният Колаген задържа с години процесите на дисимилация на органичен колаген от I и III тип. На практика това означава, че дълги години още няма да се появят нови бръчки! И само поради тази, абсолютно реална и многократно потвърдена функция, това е продукт-мечта за милиарди хора по света... Трябва само да им го представим.

При това няма никаква нужда да украсяваме Натуралния Колаген със свойства, които той няма. Този продукт притежава толкова много качества, които надхвърлят козметичните функ­ции с наистина лечебни, че наистина няма смисъл да му измисляме допълнителни качества. Десетки хиляди потребители всяка година го откриват за собствено ползване като задължителен и постоянен елемент на домашната аптечка. Повече знания по тази тема може да почерпите от книгата на украинските лекари Батечко и Леджевиров „Колагенът - нова стратегия в запазване­то на здравето и продължаването на младостта".

Натуралният Колаген завинаги ще остане флагман и локомотив на продуктовата гама на COLWAY, колкото и тя да бъде разширена в бъдеще. Информирайки клиентелата си, винаги трябва да започвате от колагеновия гел. Той е уникално и преломно откритие в световната коз­метология и дерматология. Маркетинговият потенциал на този продукт е невъобразим. Толкова голям, че може като локомотив да поведе останалите артикули.

COLVITA - хранителна добавка. Това е формалният статут на капсулата, която съдържа лиофилизат на рибения колаген, екстракт от морски алги и активен витамин Е. Лиофилизация- та е замразяване на най-гьст гел до -40 градуса под голямо налягане. След това се отстранява водата. Като финал получаваме концентрат от свободни аминокиселини, дисимилиращи се на молекулно равнище, какъвто няма в света. Той се усвоява почти на 100% непосредствено в кръ­вообращението без енергийни загуби, без да има нужда от участие на храносмилателни процеси, и особено, без катаболични процеси. Това е истинска „бомба" от пептиди и източник на инфор­мация за мозъка за доставка на аминокиселини... Резултатът е необикновено широко въздейст­вие върху организма. За тези сензационони ефекти на биокорекция също може да прочетете в книгата на Батечко и Леджевиров.

Colvita е единственият в света биологично активен колаген в капсули. Пълен концентрат на всички колагенови аминокиселини в усвояема за организма форма. Всички други препарати, рекламирани като такива, меко казано са семантични злоупотреби. Продукти, наричани реклам­но колаген, са или обикновен кондензиран желатин или аминокиселини от голямочастичен ко­лаген подложен на хидролиза, което е масова и евтина технология, която цели да се раздроби „пептидната мърша". Нещо, което наистина някога е било колаген.

Colvita е нутрикозметик. Капсула на младостта, която освен колаген, съдържа активен ви­тамин Е и екстракт от най-ценното суплементационно растение на планетата - кафяви морски алги. Colvita е биокоректор, използван в алтернативни на химичното лечение програми, с доку­ментирани клинични ефекти в Русия и Украйна. Капсулите са композирани по синергичен на­чин, което означава, че отделните им компоненти подсилват взаимно своето действие.

Colvita е продуктът на COLWAY, който бележи най-голям търговски ръст в нашата мрежа, макар че никога не е бил фаворизиран от фирмата. Обяснението е само едно - този биокорек­тор, козметик „отвътре" и аминокиселинна-минерална-витаминова хранителна добавка просто действа изключително.

КОЗМЕТИКАТА НА COLWAY (Дневен и Нощен крем, Пилинг, Тоник, Еликсир под очи, Антицелулитен серум, Колагенов гел за миене на лице) - са продукти от най-висша биотехнология с прилагането на рибен колаген там, където другите козметични фирми използват растителни протеини или синтетични полимери. Козметичната серия COLWAY се характеризира с изклю­чително богатство на активни субстанции. Дори може да се каже, че е претоварена.

В тези продукти откриваме най-скъпите в света компоненти, достъпни в складове, които снабдяват само елитните производители. Например: матрикините, фитоестрогените и расти­телните екстракти нямат никъде такова процентно участие, каквото имат в серията COLWAY. Eyeseryl е биологично активен тетрапептид от най-ново поколение, който се легитимира с 95- процентна ефикасност в редуцирането на сенките и отоците на очите по американските тестове за апликация. Такива компоненти като Liporeductyl и особено Matrixyl са без конкуренция в коз­метичния елит. Първият участва в Антицелулитния серум с цели 7%, а другият (1 грам = 1 грам злато) в Нощния крем с цели 3%! Това са неколкократно по-високи стойности от тези, ко­ито влагат в своите продукти водещите световни марки. Тайната на това изключително съотно­шение между цена и качество е в думата бартер. Най-скъпите компоненти са получавани не срещу пари, а срещу... размяна с лиофилизиран Натурален Колаген.

Продуктите на COLWAY се произвеждат според нормите НАССАР, GMP и GHP в услови­ята на лабораторна стерилност. Конкретно за Colvita - по стандарта на Европейския съюз за ле­карствата. Рибените кожи, съдържащи белтък, се свалят в мъчителен процес на ръчна обработ­ка със стъклени прибори. Самите кожи са от сладководни шаранови риби - толстолоб (Hypophthalmichthys Molitrix).

И накрая един важен въпрос - скъпи ли са продуктите на COLWAY? На пръв поглед клиентските цени са високи. Който обаче се запознае с необикновената производителност на Нату­ралния Колаген, две капки от който са достатъчни за апликация на лицето, който сравни съста­вът (INCI) на нашата козметика с други препарати от висока класа, който се запознае с цените на други хранителни добавки от най-високо качество или с разходите по лиофилизацията на ко­лагена, той няма да каже, че продуктите на COLWAY са скъпи спрямо тяхното обективно ка­чество. Като вземем предвид и фактът, че 2/3 от клиентската цена представляват отстъпки и комисиони за участниците в мрежата, дори може да се каже, че за „своите хора" те са евтини.


НачалнаНачална

Количка  

(празна)