КАК СЕ СТАВА ДИСТРИБУТОР

 

Регистрацията е лесна и безплатна.

Получавате 25% отстъпка още с първия закупен продукт.

Като дистрибутори не сте обвързани с никакви задължения или абонаментни такси.


За да се регистрирате като дистрибутор:

  • Закупете продукт като обявите, че искате да станете дистрибутор. 
  • Или пишете на shop@kolagen-bg.com
  •  Или се обадете се на телефон 0879 285 957

 

МАРКЕТИНГЪТ НА COLWAY

 

Опитът в различните мрежови маркетинги показва, че хората влизащи в мрежата се делят на две категории - такива, които искат да добавят нещо към постоянните си доходи, и такива, които знаят, че всеки пети амери­кански милионер е натрупал богатството си чрез мрежов маркетинг.

 

Ние не ви предлагаме сложна стълбица към успеха. Нашата мрежа, без титуломания (разни „директори", „вицепрезиденти", „диаманти", „палми", „орхидеи" и т.н.), предвижда само две стъпала в кариерата: Дистрибутор и Мениджър. Първият печели само от търговия с продуктите, Вторият снабдява с продукти своята структура и пе­чели комисиони от нейния оборот. COLWAY продава продуктите на Мениджърите в мрежата. С отстъпка 40%. Те продават продуктите на Дист­рибуторите в своята организация.

 

Първото запознанство с COLWAY е почти винаги като клиент, на който някой е препоръчал станалият вече легендарен Натурален Колаген или прекрасните капсули Colvita. Този, който ти е про­дал първата опаковка, безусловно трябва да го направи по клиентска цена. Ако е постъпил иначе, не е постъпил умно. От криворазбрано приятелство или просто от страх той е „сдъвкал" клиентската цена. Като е нямал сме­лост да ти продаде продукта по цена на дребно, той те е лишил от информацията къде е печалбата на Дистрибутора. Никога не постъпвай така. С отстъпка се продава вторият продукт. И то само на човек, който след пър­вата покупка е решил да сключи договор за дистрибуция с COLWAY. Само по тази схема на действие новият Дистрибутор на COLWAY започва да печели веднага.

 

Дистрибуторът има право на следните отстъпки от ценоразписа на COLWAY по цени на дребно:

 

 

  • 25% - след подписване на договора за дистрибуция
  • 30% - след постигане в произволно време равнище на покупки от 1501 лв. по цени на дребно
  • 35% - след постигане в произволно време равнище на покупки от 3001 лв. по цени на дребно
  • 40% - след постигане в произволно време равнище на покупки от 4501 лв. по цени на дребно

 

 

COLWAY не изисква от Мениджъра да се придържа сляпо към тези правила. Тези отстъпки са обичайни в нашата система, те са стълбица на успеха. Мениджърската номинация на всеки Дистрибутор е в ръцете на Мени­джъра, който снабдява своята група. COLWAY не изисква от Дистрибутора сам да постигне оборота, който го прави Мениджър. Никой няма да проверява това.

 

Всеки Мениджър разполага с реален месечен оборот на своята структура плюс т.н. „исторически оборот", който се трупа от неговите месечни „квалификации". Системата и тук е много проста. Всяка мениджърска номинация трябва да има покритие в месечния оборот на групата. Може да има и покритие в „историческия оборот" на мениджъра.

Пример: четири месечни „квалификации" = една мени­джърска номинация. Не е важно на кой Дистрибутор. Важното е, че има покритие в оборота. И само това се смята. Системата е либерална - позволява на участниците да работят в група и да се ръководят от интереса на групата преди всичко, а след това от интереса на фирмата.

 

В COLWAY сплотените и задружни „отбори" постигат бързи резултати, а скараните спират развитието си. Характерни черти на дистрибуторската организация:

 

А липса на типичната за повечето MLM-и склонност към контролиране и отчитане на всяка покупка на участниците, която често се нарича „ред, строга отчетност или порядък", а всъщност позволява на фирмата да икономисва от премии и комисиони.

 

А Има голямо доверие в Мениджърите, на които се гласува значителна власт и свобода на действие. А Мениджърът има интерес да извежда членовете на своята група на мениджърска позиция, което ражда презумпцията, че е честен и мотивиран да помага.

А Дистрибуторът също има силна мотивация да се изкачи на мениджърска позиция, тъй като едва на нея започва неговият пасивен доход - най-важното в MLM. А Тук никакъв търговски оборот „не се изпарява" и не се крие, тъй като винаги се използва с максимална печалба от съответната структура.

А Бизнесът на COLWAY е максимално демократизиран и базиран на либерални правила и вяра в индивиду­алната.

 


НачалнаНачална

Количка  

(празна)